VPIS -VADBENO LETO 2020/2021
Drage deklice in spoštovani starši,

vabimo Vas k vpisu v REKREATIVNI PROGRAM VADBE RITMIČNE GIMNASTIKE GAZELA. Vadba je namenjena deklicam od 1. do 9. razreda osnovne šole. Vadba bo potekala v času po pouku v šolskih telovadnicah. Ker je naš program rekreativne in ne tekmovalne narave, je osnovni poudarek pri vadbi na spodbujanju rednega ukvarjanja s športom in s tem bogatitvi prostega časa ter oblikovanju pozitivnih vrednot, kot so medsebojno sodelovanje, zdrava tekmovalnost, spoštovanje pravil športnega obnašanja, krepitev samozavesti in prenašanje tako psihičnih kot fizičnih naporov.

Vadba bo potekala skozi celo šolsko leto in bo razdeljena na 3 dele: jesenski, zimski in pomladni. V kolikor bo epidemiološka situacija v Sloveniji dopuščala, bomo vsak del tečaja zaključili z nastopom ter v spomladanskem obdobju za dekleta od 4. razreda dalje priredili tekmovanja za pokal ŠD Gazela. V nasprotnem primeru, bomo izvedli manjše nastope znotraj posameznih skupin. Ob koncu šolskega leta bomo organizirali
poletni tabor ritmične gimnastike v Umagu.

Vadbo bodo izvajale naše izkušene trenerke, ki imajo ustrezno usposobljenost. Vse trenerke bodo delale pod mentorstvom strokovne vodje mag. Gulje Avkhadieve, ki ima 26 let izkušenj trenerskega in menedžerskega dela na področju gimnastike. Trenerke in njihove pomočnice se bodo vse leto trudile posredovati dekletom kar največ znanja in prepričani smo, da bo njihov trud obrodil sadove novega znanja in zadovoljstva otrok.


Urnike vadbe in prijavnico najdete tukaj: 
URNIK 2020/2021

Za vadbo je priporočeno imeti gimnastični dres in specialne gimnastične copatke. Našo ponudbo dresov in copat si lahko ogledate tukaj:
GIMNASTIČNA OPREMA

Prosimo, da pred pošiljanjem prijavnice preberete pogoje vadbe v ŠD Gazela, ki jih najedete tukaj:
POGOJE VADBE V ŠD GAZELA