Vpis v novo šolsko leto
Drage deklice in spoštovani starši,

vabimo Vas v REKREATIVNI PROGRAM RITMIČNE GIMNASTIKE GAZELA. Ker je naš program rekreativne in ne tekmovalne narave, je osnovni poudarek pri vadbi na spodbujanju rednega ukvarjanja s športom in s tem bogatitvi prostega časa ter oblikovanju pozitivnih vrednot, kot so medsebojno sodelovanje, zdrava tekmovalnost, spoštovanje pravil športnega obnašanja, krepitev samozavesti in prenašanje tako psihičnih kot fizičnih naporov.

Vadba bo potekala v obliki celoletnega tečaja, ki bo razdeljen na 3 dele: jesenski, zimski in pomladni. Vsak del tečaja bomo zaključili z nastopom. V spomladanskem obdobju bomo za dekleta od 4. razreda dalje priredili tekmovanja za pokal ŠD Gazela. Ob koncu šolskega leta bomo organizirali poletni tabor ritmične gimnastike v Umagu.

Vadbo bodo izvajale naše izkušene vaditeljice, ki imajo ustrezno usposobljenost in licenco Gimnastične zveze Slovenije. Vse vaditeljice bodo delale pod mentorstvom strokovne vodje mag. Gulje Avkhadieve, ki ima 24 let izkušenj trenerskega in menedžerskega dela na področju gimnastike. Vaditeljice in njihove pomočnice se bodo vse leto trudile posredovati dekletom kar največ znanja in prepričani smo, da bo njihov trud obrodil sadove novega znanja in zadovoljstva otrok.


Urnike vadbe po šolah si lahko ogledati tukaj: URNIK VADBE 2018/2019

Vpis bo potekal v prvih urah vadbe neposredno pri vaditeljicah. Letake s prijavnico najdete na svoji šoli na informacijskih mizicah oz. tukaj:

LETAK / PRIJAVNICA

Povezavo do prijavnice za posamezno šolo najdete pri urniku.