Poletni tabor ritmične gimnastike v Umagu
Gazelice se tudi letos odpravljamo na tradicionalni poletni gimnastični tabor pod vroče sončne žarke in med slane valove. Seveda na morju športa ne bomo obesile na klin, saj bomo migale tudi zunaj, v prijetni senci borovcev. Potekalo pa bo še mnogo drugih dejavnosti, med njimi jezikovne in likovne delavnice, igre z žogo, tematsko obarvani zabavni večeri, igre na plaži... Da pa vsega ne izdamo prehitro, naj kakšna malenkost ostane presenečenje, da bo pričakovanje čudovitih počitnic še večje.

Tabor bo potekal na naši priljubljeni lokaciji, v prenovljenem otroškem počitniškem domu v Umagu na Hrvaškem. Dom leži ob morju med Stella Marisom in Punto v neposredni bližini teniškega centra Umag. Namenjen je letovanju šolskih in predšolskih otrok. Dom se nahaja v prijetni senci dreves, obdan je s travnatimi površinami, primernimi za različne delavnice in aktivno preživljanje prostega časa. Od plaže je oddaljen le nekaj korakov, do mesta Umag pa vozi vlakec, s katerim se bomo odpeljale raziskovat mesto in posladkat s sladoledom.

    


Tabor bo potekal v dveh terminih:

1. termin: od 26.06 do 02.07 (imamo še 27 prostih mest)
2. termin: od 02.07 do 08.07 (imamo še 21 prostih mest)

Tabora se lahko udeležijo tako deklice, ki vadijo v ŠD Gazela, kot njihove prijateljice. Gimnastično predznanje ni pogoj za udeležbo.

Program tabora zajema vadbo ritmične gimnastike na prostem, kratke tečaje tujih jezikov, športne igre, likovne delavnice, izlet, zabavne večerne prireditve in druženje pod vodstvom animatorja. Vodila ga bo strokovna ekipa naših vaditeljic ritmične gimnastike, ki jih dekleta poznajo z vadbe.

CENA

Cena tabora znaša 289 EUR. Cena vključuje:
• 6 polnih penzionov (zajtrk, kosilo, večerja in dve malici),
• stalno 24-urno varstvo (dekleta bodo razdeljena v skupine po 8–10 deklet, vsaka skupina bo imela svojo mentorico, ki bo ves čas skrbela za svojo skupino),
• vse aktivnosti po programu (vadba ritmične gimnastike, likovne, plesne in jezikovne delavnice, športne igre),
• uporabo različnih športnih rekvizitov in pripomočkov,
• tematske večerne prireditve z animatorjem,
• spominček iz tabora.


DOPLAČILA
(po želji)

• 15 EUR – organiziran prevoz z avtobusom iz Radovljice, Kranja in Ljubljane ter nazaj (doplačilo skupaj z zadnjim obrokom).
• Izlet z vlakcem in ladjico – doplačilo na licu mesta cca 10 EUR (v kunah).


PRIJAVA

Prijaviti se lahko preko on-line prijavnice, ki je na koncu tega dopisa. oz. skenirano prijavnico  pošljete na naš elektronski naslov: srdgazela@siol.net Rezervacija je veljavna šele ob plačilu akontacije (na podlagi prijavnice Vam pošljemo predračun za akontacijo). Prijave zbiramo vse do konca maja oz. do zasedbe prostih mest. Število mest je omejeno.


PLAČILO

Na podlagi Vaše prijavnice Vam pošljemo predračun.
Akontacijo 55 EUR plačate ob prijavi.
Preostali znesek v višini 234 EUR in doplačilo za avtobus pa najkasneje do 3. 6. 2019.


ODPOVEDNI ROKI

Imate pravico do odpovedi rezervacije (odpoved brez plačilnih obveznosti). Odpoved mora biti poslana v pisni obliki oz. po e-pošti vsaj 30 dni pred odhodom. V primeru odpovedi v manj kot 30 dneh pred odhodom se akontacija ne vrne.
Če deklica pred odhodom zboli in ima potrdilo zdravnika, da se zaradi zdravstvenih razlogov tabora ne more udeležiti, Vam plačilo v celoti povrnemo.


INFORMACIJE

Podrobne informacije o poteku tabora (naslov, odhod, seznam opreme, program, urnik itd.) boste dobili v pisni obliki najkasneje tri tedne pred odhodom.
Za pojasnitev dodatnih vprašanj ali nejasnosti se lahko obrnete na svojo vaditeljico ali pa nas pokličete na GSM 041 377 149 vsak delavnik med 9. in 12. ter med 18. in 19. uro. Vprašanja lahko posredujete tudi po elektronski pošti: srdgazela@siol.net.

O dogajanju v našem taboru bomo poročali na naši internetni strani: www.srd-gazela.si. Tukaj boste dobili obvestilo o tem, kako smo prispeli v tabor, kako je potekal posamezen dan, objavili bomo tudi zanimive fotografije iz tabora.

FOTOGALERIJA - nekaj utrinkev iz lanskoletnega tabora.