Navodila za vadbo

 NAVODILA ZA VADBO


Vadba bo potekala po vnaprej določenem programu, ki se je v preteklih sezonah izkazal za optimalnega, saj smo z njim dosegli zadovoljstvo otrok, kakovostno vadbo in želene rezultate.

Učenke od 1. do 3. razreda, ki imajo vadbo v času podaljšanega bivanja, bo v razrede prišla iskat naša vaditeljica (to velja samo za šole, kjer vadba poteka). Prosimo Vas le, da opozorite učiteljico podaljšanega bivanja, da je Vaša deklica vpisana na ritmično gimnastiko.

Za vadbo mora imeti deklica oblačila za vadbo, posebne gimnastične copate in plastenko z negazirano pijačo. Poskrbite, da ima deklica spete lase ali da ima s seboj elastiko, sponko ipd. Zelo priporočljivo je, da ima deklica za vadbo posebno mehko podlogo »armafleks« ali nekaj podobnega. Veliko vaj izvajamo na tleh in taka podloga bo deklici olajšala izvedbo vaj.


OBLAČILA ZA VADBO
Za vadbo so priporočljiva oprijeta oblačila, kot je gimnastični dres ali majica in oprijete pajkice. Gimnastični dres lahko izberete iz naše ponudbe dresov: www.srd-gazela.si/oprema

OBUTEV ZA VADBO
Za vadbo so priporočljivi posebni copati za ritmično gimnastiko, posebnost katerih je v tem, da so mehki in polovični, kar omogoča fleksibilnost stopala. Običajni šolski copatki so za vadbo manj primerni. Copate lahko izberete iz naše ponudbe, ki jo najdete www.srd-gazela.si/opremaV primeru da bo vadba odpadla, bomo vadbeno uro čim prej nadomestili. O odpovedi vadbe Vas pravočasno obvestimo z SMS sporočilom.

O morebitnem izpisu ali daljši odsotnosti z vadbe nas prosimo obvestite pisno na naš elektronski naslov: srdgazela@siol.net.

KONTAKT:
Za dodatne informacije, poskusni trening in pomoč pri izbiri opreme nam pišite na srdgazela@siol.net ali kličite na 041 377 149 (Gulja, med 9. in 12. uro).